Op 3 juli 2015 vond de vierde editie van de melicker men’s night plaats.

Dit jaar vond deze plaats onder extreme warme omstandigheden.
Dit was een echte test voor de echte Melicker men!

De organisatie wil de deelnemers bedanken voor hun bijdrage en instelling die tijdens deze tropische tennisavond tentoon werd gesteld.
Zon, zweet en tranen waren volop aanwezig maar dit mocht de pret niet drukken. Er werden genoeg drankpauzes ingelast om de dorstige gladiatoren te kunnen afkoelen.
Er werd natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht en met dank aan onze sponsor, restaurant Long Sing te Roermond, werd deze ook optimaal verzorgd.
Naast het geweld op de tennisbanen werd ook voor de eerste keer het element tafeltennis geïntroduceerd. Onder de bezielende leiding van tafeltennispro Ron Janssen werden de elementen van de wondere wereld van het tafeltennis aan de deelnemers uitgelegd.

De rest van de avond werd ingevuld met verhalen uit het dagelijkse leven onder genot van een drankje en diverse versnaperingen.

De organisatie wil nogmaals alle deelnemers danken voor hun deelname. Het was mooi om dit jaar ook nieuwe gezichten te mogen verwelkomen. Dit leidde tot mooie tennisbattles tussen de “nieuwelingen en de veteranen.”

Volgend jaar viert de melicker men’s night haar vijfjarig jubileum en dit belooft een speciale editie te worden. Houd de mail, smash out in de gaten.
De organisatie hoopt volgend jaar weer op een grote opkomst om dit jubileum in stijl te kunnen vieren.

Jerry Menick
Melicker men’s night commissie

 

No pain, no gain.