Afgelopen zondag 26 maart vond de jaarlijkse Open Dag plaats. Het thema van die dag was: ‘Tennis. Love the game’. De perfecte gelegenheid voor leden om hun liefde voor de sport te delen met dorpsgenoten, familie en kennissen. Er kwamen vele belangstellenden een kijkje nemen. Publiek is leuk maar die moeten wel iets hebben om naar te kijken. Daarom werd er niet alleen gekeken, maar ook tennist. Zo volgden de jeugd een tennis clinic onder professionele begeleiding van de Tennis Time Academy, dé tennisschool van Limburg. De reacties na afloop waren enthousiast. De jongste deelnemer van net 4 jaar zei na afloop ‘hééél leuk.’ Maar ook de andere reacties van de jeugdige deelnemers waren positief. Woorden als ‘vet’ en ‘cool’ kwamen regelmatig terug. En ook de volwassenen strikten de veters om in het heerlijke voorjaarsweer een balletje te slaan. Waar nieuwelingen eerst nog wat onwennig waren met het racket en de bal, werden zij steeds behendiger. En bij de meer ervaren spelers ging het er sportief aan toe. Zo blijkt tennis, de tweede sport van Nederland, ook in onze regio populair. Na afloop was er een gezellig samenzijn in de kantine die het afgelopen jaar door de inzet van vele vrijwilligers en ondersteuning van een ervaren professional in een geheel nieuwe jasje was gestoken. Hoe kijkt het bestuur van LTV Melick terug op deze dag? ‘We zijn heel blij met de belangstelling, wij dragen op deze manier bij aan een gezonde manier van leven. Lekker buiten, samen, gezellig actief zijn. Met onze speciale welkomstcommissie zorgen we ervoor dat mensen zich welkom en snel thuis voelen binnen onze vereniging. Dat vinden we belangrijk.’ aldus een van de bestuursleden van LTV Melick. Ook interesse of heb je vragen? Mail ons op: info@ltvmelick.nl.

Geslaagde Open Dag op zondag 26 maart