De afgelopen week is er hard gewerkt aan een mooi programma voor Koningsdag 2017.

Er wordt weer gestart vanaf het Marktplein/Kerkplein, net als andere jaren roepen we alle kinderen van Melick op met een versierde fiets deel te nemen aan de optocht door het dorp, uiteraard is er weer een prijs voor de mooist versierde fietsen. Aan de optocht doen verder Harmonie Concordia en de Schutterij mee, kortom, een waar spektakel!

Het programma ziet er in grote lijnen als volgt uit:

13.00 uur:  vertrek optocht vanaf het Marktplein/Kerkplein.  Ophalen/eren van de gedecoreerde(n) en eerder gedecoreerden bij het “Aad Raodhoes”.

13.45 uur:  aankomst op het tennispark van LTV Melick, spelen van het Wilhelmus en huldiging gedecoreerde(n) op het tennispark.

14.00 uur:  opening Koningsdag op tennispark LTV Melick.

Op het park is er voor de jeugd een prachtig programma samengesteld van Sport en Spel, er is een stormbaan, een springkussen voor de jongste jeugd, en vele andere activiteiten. Verder is er natuurlijk de mogelijkheid een hapje en een drankje te nuttigen, en kan er vanaf het terras genoten worden van wat er allemaal op het park gebeurt. In de volgende Heraut zullen we nog een aantal activiteiten bekend maken, we gaan ervoor zorgen dat niemand zich hoeft te vervelen!

18.00 uur:  einde Koningsdag 2017.

De organisatie is heel blij met alle positieve reacties nadat bekend werd dat Koningsdag 2017 toch door kon gaan. Er zijn al een aantal mensen die zich daarnaast aangemeld hebben als vrijwilliger. Maar we kunnen nog steeds hulp gebruiken, met name om bij de diverse activiteiten een oogje in het zeil te houden. Aanmelden kan bij:  activiteiten@ltvmelick.nl

We hopen velen op Koningsdag op het tennispark te mogen verwelkomen,

Organisatiecomité Koningsdag 2017

Koningsdag op 27 april bij LTV Melick!