De Koningsdag in Melick werd letterlijk afgetrapt met een optocht van prachtig versierde fietsen. De grote stoet fietsers vertrok onder begeleiding van de Harmonie en de Schutterij naar het “Aad Raodhoes”. Daar werden de gedecoreerde(n) en ex-gedecoreerden opgehaald om vervolgens de tocht voort te zetten naar het tennispark van LTV Melick. Daar werden de versierde fietsen beoordeeld, de gedecoreerde(n) gehuldigd en gaf  burgemeester van Roerdalen, mevrouw de Boer-Beerta om 14.00 uur het startschot voor het Koningsfeest. De kinderen beleefden enorm veel plezier aan de stormbaan, het springkussen, de diverse tennis-, sport- en spelvarianten. Daarnaast was Jong Nederland aanwezig met een 8 meter hoge klimtoren. Ook de volwassenen vermaakten zich prima op het terras en in kantine. Bestuurslid van LTV Melick en initiatiefnemer Frans Buckers blikt aan het einde van de dag terug: ‘Het was echt een fantastische dag. We hebben heel veel blije gezichten gezien, bij jong én oud. Kortom, we kijken met heel veel plezier en voldoening op deze dag terug.’

Op de foto: Burgemeester van Roerdalen Mevrouw De Boer-Beerta en voorzitter van LTV Melick Frank Caris openen het Koningsfeest!

Gezellige en geslaagde Koningsdag bij LTV Melick