Op de tennisbanen van L.T.V. Melick vond van 7 t/m 11 augustus het Peper en Zout Toernooi plaats. Het is inmiddels een begrip geworden in Roerdalen want dit gezellige toernooi voor tennissers van 45 jaar en ouder werd alweer voor de 27ste keer georganiseerd. ‘Bij wat afwisselend weer, een goed verzorgd park en met een uitstekende kantinebrigade was het goed toeven voor deelnemers en toeschouwers. In een sportieve en gezellige sfeer werd gestreden om ieder punt wat veel spannende wedstrijden opleverde’, aldus toernooileider Jac Toebosch van L.T.V. Melick. Wil je volgende keer ook meedoen met dit goed georganiseerde, gezellige en sportieve toernooi, reserveer dan alvast week 32 (maandag 6 t/m vrijdag 10 augustus 2018) in jouw agenda voor volgend jaar!

Peper en Zout Toernooi weer een groot succes!