Onze tennisvereniging bestaat 45 jaar en dat gaan we feestelijk vieren met alle leden én oud-leden!  Zaterdag 2 september begint het jubileum programma om 13:30 met tennis clinics voor de jeugd en voor volwassenen onder professionele begeleiding van de Tennis Time Academy.  Om 18:00 volgt een gezellige receptie met aansluitend een muzikale feestavond voor alle leeftijden.

Zondag 3 september worden de feestelijkheden voortgezet want om 11:00 wordt een heerlijke brunch geserveerd met aansluitend om 14:00 de finales van de clubkampioenschappen enkel. Dat belooft een gezellig en sportief weekend te worden.

Alle leden hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen. LTV Melick zou ook graag in contact komen met oud-leden die ze nog niet heeft kunnen benaderen om een persoonlijke uitnodiging te sturen. Ben je ooit lid geweest van LTV Melick meld je dan secretariaat@ltvmelick.nl of 0621802573. Hier kun je ook terecht voor vragen of meer informatie.

LTV Melick viert 45 jarig jubileum aanstaand weekend!