Tennisvereniging LTV Melick bestaat 45 jaar en dat werd onlangs feestelijk gevierd met alle leden én oud-leden! Klik de link aan het einde van dit bericht voor een filmpje dat een vrolijke impressie van het jubileum weekend.

Zaterdag 2 september begon het jubileum programma om 13:30 met tennis clinics voor de jeugd en voor volwassenen onder professionele begeleiding van de Tennis Time Academy (TTA). Om 18:00 volgde een gezellige receptie waarin herinneringen werden opgehaald en vier oprichters van de club in het zonnetje werden gezet. Aansluitend volgde een muzikale feestavond voor alle leeftijden. Zondag 3 september werden de feestelijkheden voortgezet want om 11:00 werd een heerlijke brunch geserveerd met aansluitend om 14:00 de finales van de clubkampioenschappen enkel. Uiteindelijk gingen Jos Schell (heren poule A), Toy Broen (heren poule B), Leon Mayer (heren poule C) en Loes Broen (dames) er met de titel ‘Clubkampioen 2017’. Het bestuur van LTV Melick kijkt terug op een ‘hele geslaagde dag vol gezelligheid en sportiviteit én nog eens met prachtig weer’. Een impressie van deze geslaagde dag is te vinden op dit filmpje: https://quik.gopro.com/v/TD552FhLhw/

LTV Melick viert 45 jarig jubileum!