Net zoals vorig jaar was het tennispark van LTV Melick het decor van Koningsdag. Maar ook andere verenigingen hebben meegewerkt aan dit geweldige evenement. De harmonie Concordia, Schutterij St. Andreas, Fluit- en Trommelkorps St. Andreas verzorgden de muzikale begeleiding. Ook was Jong Nederland aanwezig met de in de weide omtrek befaamde klimtoren van maar liefst 8 meter hoog. En de Ondernemersvereniging Roerdalen heeft ook een duit in het zakje gedaan.

Bestuurslid van LTV Melick en initiatiefnemer Frans Buckers blikt aan het einde van de dag terug: ‘Het was weer een fantastische dag. Zo mooi hoe de verschillende verenigingen samenwerken om dit met elkaar te realiseren. We hebben er met elkaar voor alle aanwezigen, jong en oud, wel of niet gedecoreerd, een mooie dag van gemaakt.’

Bekijk het filmpje voor een vrolijke impressie (zet het geluid aan)….https://gopro.com/v/3Z84levEqzkw

 

 

Koningsdag 2018 was fantastisch!