Iedereen is welkom als lid van onze vereniging.
Om dat te onderstrepen kunnen we nieuw startende leden dit jaar 30% korting aanbieden op de contributie voor het eerste jaar: startende senioren betalen slechts € 80 en startende junioren slechts € 60!
Dit is inclusief een aantal tennislessen.
Kijk hier voor meer informatie over lid worden:

aanmeldingsformulier senioren

aanmeldingsformulier junioren

Starterslidmaatschap

Je kunt je ook via de website aanmelden om lid te worden.

Speciaal voor nieuwe leden!
Het is voor nieuwe leden niet altijd eenvoudig om zich snel thuis te voelen in een vereniging. Daar is de LTV zich ten volle van bewust. Om het gewenningsproces zelf zo soepel mogelijk te laten verlopen is er een speciaal welkomstprogramma samengesteld:
• Er is een nieuwe ledencommissie, speciaal om nieuwe leden op weg te helpen. De Contactpersoon is Lilian Hermans (tel: 536427). Zij begeleiden de nieuwe leden binnen de vereniging.
• Gedurende het seizoen worden regelmatig husselavonden georganiseerd; een uitgelezen kans om medeclubleden te ontmoeten! Voor de eerste husselavonden wordt er in elk geval gezorgd dat er mensen zijn om met beginnende leden te tennissen.
• Welkomstavond: een ideale gelegenheid om samen een partijtje te tennissen en om kennis te maken met andere nieuwe leden. Tijdens de avond zal informatie worden gegeven over het reilen en zeilen van de vereniging en de diverse mogelijkheden om verenigingswerk te doen. Daarbij worden ook de pasjes aangereikt. Kijk op de evenementenkalender om uit te vinden wanneer in april de welkomstavond plaatsvindt.
• Om het eerste seizoen mooi af te sluiten wordt eind oktober een slottoernooi georganiseerd.

Belangrijke informatie voor nieuwe leden is te vinden in het nieuwe leden informatiepakket.