Leden zijn altijd welkom om te tennissen op een tijdstip dat hen het beste past.
Let op: Het kan zijn dat er een activiteit plaatsvindt waardoor er tijdelijk minder banen beschikbaar zijn.
Als je op zoek bent naar een tennispartner klik dan hier.

Recreatieve activiteiten:
Als je er de voorkeur aangeeft je aan te sluiten bij bestaande groepen of recreatieve activiteiten dan is dat ook mogelijk:
• Op een aantal woensdagavonden is er gelegenheid om te “husselen”. Dit is een manier om gelegenheidskoppels samen te stellen die dan op een informele manier een partijtje met elkaar spelen. Spelers van alle niveaus kunnen meedoen. Husselen is er speciaal voor bedoeld om met andere spelers/speelsters in contact te komen. Je hoeft je niet van te voren aan te melden.
• Er staan ook een aantal husselavonden en uitwisselingen met de omliggende verenigingen gepland.
• Dinsdagochtenden (en soms donderdagochtenden) zijn meestal gereserveerd voor de Tennis-In een informele sportieve activiteit.

Sociale activiteiten:
Tennis is natuurlijk de kernactiviteit van de LTV zijn, maar zonder het “sociale aspect” is het maar half werk. De kantine van het clubhuis is geregeld open voor een drankje en een hapje vóór, maar vooral ook na het tennissen.
Er zijn ook talrijke grotere en kleinere activiteiten waar gezelligheid centraal staat. Om er enkele te noemen: De Ladies Night en de Men’s Night spreken tot ieders verbeelding.
Het jaarlijkse “Grand Slam feest” in augustus is inmiddels al een begrip in Melick en verre omgeving. En niet te vergeten de herfstwandeling en het verenigingsontbijt.
Met andere woorden: bij de LTV leer je vrienden kennen!

Kijk in de evenementenkalender om te zien wanneer er recreatieve of sociale activiteiten zijn.

Activiteiten voor de jeugd:
Lees hier meer.